Graco

Graco är ett av de mest välkända varumärkena inom färgsprutor, måleri och blästring. Graco har varit en ledande innovatör inom branschen i över 90 år och har en stor portfölj av produkter som uppfyller behoven för alla typer av projekt och applikationer.

Gracos färgsprutor och målningssystem är designade för att leverera en högkvalitativ finish med jämn fördelning av färg eller annat material. Med olika typer av sprutor, pumpar och tillbehör, kan Graco möta behoven för alla typer av målningsprojekt, oavsett om det är inomhus eller utomhus.

Inom blästring erbjuder Graco högkvalitativa produkter som sandblästringsutrustning och andra typer av ytrengöringssystem. Dessa produkter är utformade för att effektivt ta bort rost, gammal färg och annan smuts från ytor på ett säkert och effektivt sätt.

Vi är stolta att vara återförsäljare av Graco och kan erbjuda ett brett sortiment av deras produkter till konkurrenskraftiga priser. Oavsett om du behöver en färgspruta, målningssystem eller blästringsutrustning, kan vi hjälpa dig att hitta rätt produkt för ditt projekt.

Kontakta oss

Ring oss direkt

Vi är tillgängliga på vardagar
08:00 - 16:00.