Clemco

Clemco är en världsledande tillverkare av högkvalitativt utrustning för blästring av ytor. Deras sortiment omfattar allt från sandblästringsmaskiner och tryckstrålesystem till tillbehör och reservdelar. Genom att använda Clemcos produkter kan du effektivt ta bort rost, färg och andra föroreningar från en mängd olika ytor, inklusive metall, betong och trä.

Clemcos sandblästringsmaskiner finns tillgängliga i olika storlekar och kapaciteter för att passa olika applikationer. Deras tryckstrålesystem ger en högtrycksteknik som är idealisk för att ta bort tuffare föroreningar eller för att skapa en strukturerad yta.

Clemco har också ett brett utbud av tillbehör och reservdelar, inklusive munstycken, slangar, filter och ventilationsutrustning. Dessa tillbehör hjälper dig att optimera din blästring, så att du kan uppnå önskade resultat snabbt och enkelt.

Vi erbjuder hela Clemcos sortiment till konkurrenskraftiga priser, så att du kan dra nytta av deras högkvalitativa produkter till ett överkomligt pris. Oavsett om du arbetar med professionell blästring eller en mindre DIY-projekt, är Clemcos produkter ett utmärkt val för att uppnå de bästa resultaten. Så kontakta oss idag för att lära dig mer om Clemcos sortiment och ta din blästring till nästa nivå!

Kontakta oss

Ring oss direkt

Vi är tillgängliga på vardagar
08:00 - 16:00.