TST

TST Sweden är en ledande tillverkare av högkvalitativa skyddskläder för arbete med högtryck. Deras produkter är speciellt utformade för att skydda arbetare från farliga kemikalier och högt tryck i en rad olika miljöer, såsom industriella fabriker, petrokemiska anläggningar och byggplatser.

Som återförsäljare av TST Swedens skyddskläder kan vi erbjuda ett brett sortiment av deras produkter till konkurrenskraftiga priser. Vi har ett stort utbud av skyddskläder, inklusive overaller, handskar, stövlar och ansiktsskydd. Alla produkter från TST Sweden uppfyller höga säkerhetsstandarder och är tillverkade av högkvalitativa material som är hållbara och tåliga nog för att stå emot tuffa arbetsförhållanden.

TST Swedens produkter är också ergonomiskt designade för att säkerställa att arbetarna har full rörelsefrihet och komfort, utan att ge avkall på skyddet. Med högkvalitativa skyddskläder från TST Sweden kan företag och arbetare vara säkra på att de har den bästa möjliga skyddet när de arbetar i högtrycksmiljöer.

Kontakta oss

Ring oss direkt

Vi är tillgängliga på vardagar
08:00 - 16:00.