Blästring

Om du söker efter högkvalitativ utrustning för blästring, inklusive blästermedel, tillbehör och reservdelar, så har du kommit till rätt ställe. Vi har blästerklockor som hanterar allt från lättare rengörings- och underhållsarbete till tung industriell rengöring och ytbehandling.

Vårt sortiment av blästermedel inkluderar fajalit, kvartssand, aluminiumoxid, stålsand, glaskulor, blästerglas och scorex. Vi tillhandahåller stora kvantiteter av blästermedel till konkurrenskraftiga priser.

Förutom blästermedel, erbjuder vi också ett brett sortiment av tillbehör och reservdelar som krävs för att utföra en effektiv och säker blästring. Vårt sortiment inkluderar blästerklockor, borstblästringsverktyg, blästerskåp, slangar, munstycken, regulatorer och mycket mer. Vi tillhandahåller produkter från välkända varumärken som Clemco och Graco, vilket säkerställer hög kvalitet och prestanda.

All vår utrustning är tillverkad för att ge högsta kvalitet, säkerhet och effektivitet. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder konkurrenskraftiga priser på vårt utbud av blästringsutrustning, utan att göra avkall på kvaliteten.

Oavsett om du behöver blästermaskiner för att rengöra, avfetta eller förbereda inför målning, så kan vi hjälpa dig att hitta rätt utrustning för dina behov. Kontakta oss idag för att lära dig mer om vårt sortiment.

Kontakta oss

Ring oss direkt

Vi är tillgängliga på vardagar
08:00 - 16:00.