Skyddshandskar

Skyddshandskar är en oumbärlig del av säkerhetsutrustningen på byggarbetsplatser, varv, sjöfart och inom industrin. Vi erbjuder ett brett urval av skyddshandskar från ledande varumärken som är utformade för att säkerställa hög kvalitet och bekvämlighet.

Vårt sortiment av skyddshandskar inkluderar allt från slitstarka handskar för tunga arbeten, till handske med högsta möjliga säkerhetsnivå för arbete med kemikalier och andra farliga ämnen. Oavsett vilken typ av arbete du utför, så har vi en skyddshandske som passar dina behov.

Vi förstår vikten av att ha tillgång till tillräckliga mängder av skyddshandskar på byggarbetsplatser, varv, sjöfart och industri. Därför kan vi leverera stora kvantiteter av våra produkter till konkurrenskraftiga priser. Vi har ett starkt samarbete med leverantörer och har ett välorganiserat lager för att säkerställa snabba leveranser.

Alla våra skyddshandskar är av högsta kvalitet och uppfyller alla krav och säkerhetsstandarder. Vi förstår att arbetet på en byggarbetsplats, varv, sjöfart och industri kan vara tungt och krävande, och vårt mål är att erbjuda skyddshandskar som skyddar mot skador och ger samtidigt högsta möjliga komfort.

Kontakta oss

Ring oss direkt

Vi är tillgängliga på vardagar
08:00 - 16:00.