Första hjälpen

Vårt sortiment av första hjälpen-kit är utformat för att möta alla krav på en säker arbetsplats. Vi erbjuder ett brett urval av första hjälpen-kit och tillbehör som är utformade för att skydda dig och dina anställda i händelse av en nödsituation.

Vi förstår vikten av att ha tillgång till rätt utrustning på arbetsplatsen, oavsett om det gäller småskador eller allvarliga medicinska nödsituationer. Våra första hjälpen-kit innehåller allt från plåster och förbandsmaterial till defibrillatorer och syrgasflaskor, så att du kan vara säker på att du är väl förberedd på alla eventualiteter.

Vi har ett imponerande utbud av första hjälpen-kit, inklusive specialanpassade kit för byggarbetsplatser, varv och industrier. Våra produkter är av högsta kvalitet och uppfyller alla krav och säkerhetsstandarder.

Vi förstår också att det är viktigt att ha tillgång till tillräckliga mängder av första hjälpen-kit på arbetsplatsen. Därför kan vi leverera stora kvantiteter av våra produkter till konkurrenskraftiga priser. Vi har ett starkt samarbete med leverantörer och har ett välorganiserat lager för att säkerställa snabba leveranser.

Oavsett om du driver en byggarbetsplats, varv eller industri, eller om du bara vill vara säker på att dina anställda har tillgång till rätt utrustning på arbetsplatsen, kan du lita på vårt sortiment av högkvalitativa första hjälpen-kit till de bästa priserna.

Kontakta oss

Ring oss direkt

Vi är tillgängliga på vardagar
08:00 - 16:00.